Het schoonmaakbedrijf

/Het schoonmaakbedrijf
Het schoonmaakbedrijf 2017-05-23T08:34:53+00:00

Wat kan een schoonmaakbedrijf voor u doen?

Schoonmaakbedrijf, wat kunnen wij voor u betekenen?

Een schoonmaakbedrijf kan heel veel voor u betekenen, op heel veel vlakken. Veel mensen weten niet dat onze glazenwasser ook aan gevelreiniging doet bijvoorbeeld. Een schoonmaakbedrijf is veel meer dan vegen of een doekje ergens langs halen. Wat een schoonmaakbedrijf dan wel allemaal doet kunt u vinden in dit artikel! Ik zal ze puntsgewijs uiteenzetten.

Wat doet een schoonmaakbedrijf eigenlijk allemaal?

Ten eerste maakt een schoonmaakbedrijf natuurlijk voornamelijk schoon. Maar dat is lang niet alles

Gevelreiniging

Een groot schoonmaakbedrijf doet ook aan gevelreiniging. Door middel van het goed analyseren van een gevel, kan de juiste schoonmaakmethode worden bepaald. Een gevel staat of valt met goede schoonmaak. Verkeerde schoonmaak kan een gevel voorgoed ruineren, kijk maar eens naar de gevel van het stadhuis.

Glasbewassing

Glasbewassing is een cruciaal onderdeel van elk pand. Door uw ruiten goed schoon te houden, zorgt u voor meer licht in uw pand. Dit is weer goed voor uzelf en uw eventuele medewerkers! Daarnaast zorgt een regelmatige schoonmaak van de ruiten en kozijnen er ook voor dat ze (veel) langer meegaan! Vaak worden buiten de glazen gewassen door een particuliere glazenwasser. Maar als u een professioneel schoonmaakbureau inschakelt dan weet u wel zeker dat de glazenwassers een goede veiligheidstraining hebben gehad. Glasbewassing is namelijk een bijzonder gevaarlijk beroep

Tapijtreiniging

Net zoals de bovenstaande schoonmaak werkzaamheden is ook dit erg belangrijk voor de uitstraling. Een vies stinkend tapijt is een slecht visitekaartje! Daarom is het ook een goed idee om deze minstens een paar keer per week te stofzuigen. Onze tapijtreiniging kan dit allemaal uit handen nemen. Ook hier speelt het feit dat een schoonmaakbureau een stuk groter en professioneler een grote rol, wij kunnen namelijk op basis van het tapijt een geschikte reinigingsmethode toepassen.

Vloeronderhoud

Onderhoud van vloeren, hoewel het lijkt op tapijtreiniging, is iets heel anders. Wij kunnen uw vloeren schuren, renoveren, leggen of oliƫn! Daarnaast is regulier onderhoud ook geen probleem, wij kunnen het allemaal schoonhouden en onderhouden.

Hopelijk bent u nu wat wijzer over wat een schoonmaakbedrijf voor u kan betekenen. U hoeft dus veel dingen niet zelf te doen, als u dat niet wilt. Email snel om te kijken wat wij voor u kunnen doen!